lördag 11 juli 2009

Vilken kväll!

Jag har haft en fantastisk dag/kväll!

Jag har rest i jobbets räkning i lite mer än 2 års tid, alltid i economy class med trånga säten, äcklig mat, skrikande ungar och det ena med det tredje. Nu har jag upptäckt en ny värld, världen heter Business class. Fantastiskt! Vi fick uppgrada oss till Business class för 30 000 poäng så vi slog till.

Vi fick champange och 4 rätters middag. Maria á la 150 cm lång or whatever tyckte det var bra med extra benutrymme :) Och man kunde fälla bakåt sätet så att det gick att sova. I like!




















Obs texten på ögonbindeln; genius at work.

När vi kom fram till flygplatsen visade det sig att Marias väskor hade hamnat i Peking istället för Tokyo. Så när vi väl kom fram till hotellet (efter 2 timmars bussresa) blev det en shoppingtur innan vi skulle ut och äta middag med våra kollegor.

Vi hamnade på en jättecool restaurang, det var som att vara nere i en grotta. Vi åt sushimi, sallader, grillat kött, friterad kyckling och så drack vi en massa öl. Kollegorna som hade varit på en bröllopsfest innan de mötte upp oss var.. hmm vad ska man säga... lagomt salongsberusade och inte blev de mindre salongsberusade genom att dricka en massa öl.












Efter vi ätit och druckit så tyckte våra kollegor att vi skulle gå och hälsa på bröllopsparet, jaha tänkte vi och hakade på. Vi hamnade på en annan restaurang med ett 15-tal personer som hade bröllopsmiddag. Fantastiskt trevliga människor, de välkomnade oss med öppna armar trots att det var deras bröllopsfest. Det här är bröllopsparet som jag tyvärr inte kommer ihåg vad de heter:













Nu ska jag sova säng, säng, säng, är svintrött! Glad men trött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar